Drinkfles dubbelwandig

vanaf € 17,95
Levertijd: 1 tot 5 dag(en)

Beschrijving

Ben jij vaak onderweg en op zoek naar een handige fles die jouw drankje lekker lang warm of koud kan houden? De dubbelwandige RVS drinkfles met naam, tekst en/of logo is dan perfect voor jou!


Ideaal om te geven met moederdag, vaderdag, een verjaardag, als afscheidscadeau etc.


Wil je de fles bestellen met alleen tekst dan kun je het lettertype in het keuzemenu aangeven. Aan het einde van de bestelling kun je in het opmerkingen veld aangeven welke tekst op de fles moet komen te staan.


Wil je de fles bestellen met zowel een tekst en logo. Geef dan bij het lettertype aan in welk lettertype je de tekst wil hebben. Aan het einde van de bestelling kun je in het opmerkingen veld aangeven welke tekst op de fles moet komen te staan. Verder zullen wij met je contact opnemen voor het logo.


Wil je de fles bestellen met alleen een logo dan kunt u deze optie aangeven in het keuzemenu bij lettertype. Wij zullen dan contact met je opnemen voor het logo.
Extra productinformatie

Tekst
LET OP! Wanneer uw voor teskt heeft gekozen: Vul aan het einde van de bestelling in het opmerkingen veld de tekst in die op de fles moet komen.